VIII Timbalada Ganxona (2019) – Grups

INFORMACIÓ GRUPS

Ja s’acosta la vuitena edició de la Timbalada Ganxona. Enguany la celebrarem el dia 6 de Juliol del 2019. Volem tornar a convertir la nostra ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava i necessitem la vostra col·laboració. Tal i com ja s’està fent a d’altres províncies de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment . Volem compartir experiències, opinions, contactes entre grups creant un vincle de germanor entre nosaltres. La Timbalada Ganxona està oberta a tots els grups/estils de percussió.

A partir de l´1 dabril us podreu inscriure omplint el formulari que trobareu en aquest espai. Aquest any la VIII Timbalada Ganxona estarà limitada a 20 grups per tal de garantir un bon funcionament de la mateixa.

Si esteu interessats en participar ja podeu omplir el formulari i us enviarem més informació. Us hi esperem a tots/es!!!

                                 <<<<<<<< NOVETAT >>>>>>>>        

Aquest any hem canviat el funcionament. No hi  haurà pagament  per part vostra  a  l’hora  de  fer  l’inscripció. LA  INSCRIPCIÓ   ÉS  GRATUÏTA.  Els grups que volgueu participar a la cercavila si que haureu de fer inscripció prèvia.

RECORREGUT

L’any passat ja vam canviar una mica el recorregut i mantindrem el mateix. Un recorregut d’aproximadament una hora  però tindreu més ombra, més ambient i carrers més estrets i acústics per a què disfruteu del que estigueu fent.

RECORREGUT: plaça Mercat, c/ Anselm Clavé, c/ Sant Pere, placeta Sant Joan, rambla Antoni Vidal, passeig del Mar, c/ Sant Antoni, c/ Jacint Verdaguer, c/ Algavira, c/ Sant Ramon, c/ del Dr. Zamenhof i jardins Juli Garreta.

Cada grup quan arribi als jardins Juli Garreta, uns 50 metres abans pararà de tocar per a continuació entrar dins l’espai Timbalada i fer la seva exhibició d’un màxim de 5 minuts. En acabar l’exhibició es farà foto de record i ràpidament deixaran pas al següent grup.

ZONA TIMBALADA

Dibuixos de la distribució que tindrem dins dels Jardins Juli Garreta. Podeu veure la ubicació del pàrquing, el bar, la zona on deixar els instruments els grups (carpa), l’escenari i la zona food truck. Davant l’escenari cada grup farà la seva petita exhibició a l’acabar la cercavila.Patrocinadors de la VIII Timbalada Ganxona:
LA BRAVA

INSCRIPCIÓ GRUPS

Formulari d’inscripció:Patrocinadors de la VIII Timbalada Ganxona:
LA BRAVA