IV Timbalada Ganxona – Grups

INFORMACIÓ GRUPS

Timbalada Ganxona 2015

Ja s’acosta la quarta edició de la Timbalada Ganxona. Aquest cop serà el 4 de juliol de 2015. Volem convertir la nostra ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava i necessitem la vostra col·laboració. Tal i com ja s’està fent a d’altres províncies de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment . Volem compartir experiències, opinions, contactes entre grups creant un vincle de germanor entre nosaltres. La Timbalada Ganxona és oberta a tots els grups/estils de percussió.

Aquest any tindrem com a novetat el I Concurs de Percussió de la Costa Brava. A partir del 4 de maig i fins el 22 de maig us podreu inscriure en el formulari que trobareu en aquest espai. El Concurs estarà limitat a 25 grups per tal de garantir un bon funcionament del mateix.  Trobareu més avall un PDF que us podreu descarregar amb les Bases del Concurs i la informació de com fer correctament l’inscripció.

Bases del I Concurs de Percussió IV Timbalada Ganxona (PDF) 

Els músics tindreu gratuït el clàssic berenar de pa amb xocolata i una butifarrada popular per sopar. Els acompanyants podreu sopar per 3€ amb prèvia inscripció. Disposarem d’una zona d’acampada o si ho preferiu per 35€ per persona podeu reservar habitacions dobles o triples en un Hostal a 400 metres de la Timbalada que hem escollit per a vosaltres, amb esmorzar inclòs i on podeu guardar els instruments durant la nit.

Si esteu interessats en participar ja podeu omplir el formulari. Us hi esperem a tots!!!

RECORREGUT

Després de l’èxit de la passada  edició, mantindrem el mateix recorregut. Sortirem de la Plaça del Mercat, tot passant per la Rambla Vidal i el Passeig del Mar. Alguns carrers del casc antic faran ressonar els tambors, degut a la seva dimensió estreta, de manera espectacular. A continuació podreu visualitzar un plànol amb el recorregut, zones d’avituallament i punts d’interés.

ZONA TIMBALADA

Dibuixos de la distribució que tindrem dins dels Jardins Juli Garreta. Podeu veure la ubicació del pàrquing, el bar, la zona on deixar els instruments cada grup, l’escenari, la zona del sopar i l’espai on cada grup farà la seva petita exhibició a l’acabar la cercavila per puntuar al concurs.Patrocinadors de la IV Timbalada Ganxona:
MoritzFRIT RAVICH  Marquez Can Kiku

INSCRIPCIÓ GRUPS

Formulari d’inscripció:

INSCRIPCIONS TANCADESPatrocinadors de la IV Timbalada Ganxona:
MoritzFRIT RAVICH  Marquez Can Kiku