VI Timbalada Ganxona – Voluntaris

INFORMACIÓ VOLUNTARIS

Ja s’acosta la sisena edició de la Timbalada Ganxona. Enguany la celebrarem el dia 1 de juliol de 2017 2 de Setembre de 2017 (Nova data!!). Volem tornar a convertir la nostra ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava i necessitem la vostra col·laboració. Tal i com ja s’està fent a d’altres províncies de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment .

Per a portar a terme la VI Timbalada Ganxona necessitem de la teva ajuda. Si vols pots fer-te voluntari i estarem encantats de tirar endavant aquesta nova edició.

Sopar

Tots els voluntaris que vingueu tindreu el berenar i el sopar pagat i 2 consumicions pel bar. Els acompanyants que es vulguin quedar a sopar tindran un preu simbòlic de 3€. Els sopars s’hauran d’encarregar quan feu la inscripció o màxim 15 dies abans de la Timbalada. A part us farem entrega a tots els voluntaris d’un petit record de la VI Timbalada Ganxona.

Reunió de voluntaris

El dia 27 de juny a les 20.30h  al Teatre Municipal es farà una reunió amb tots vosaltres per tal que estigueu informats de tot el que es courà el 1 de juliol a la VI Timbalada Ganxona.

Samarreta

Us donarem una samarreta amb la talla que hagiu posat prèviament al formulari d’inscripció sempre i quan sigui amb antelació.
Patrocinadors de la VI Timbalada Ganxona:
La BravaFRIT RAVICH

INSCRIPCIÓ VOLUNTARIS

Formulari d’inscripció:

 Patrocinadors de la VI Timbalada Ganxona:
La BravaFRIT RAVICH