V Timbalada Ganxona – Grups

INFORMACIÓ GRUPS

Ja s’acosta la cinquena edició de la Timbalada Ganxona. Enguany la celebrarem el dia 9 de juliol de 2016. Volem tornar a convertir la nostra ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava i necessitem la vostra col·laboració. Tal i com ja s’està fent a d’altres províncies de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment . Volem compartir experiències, opinions, contactes entre grups creant un vincle de germanor entre nosaltres. La Timbalada Ganxona està oberta a tots els grups/estils de percussió.

A partir del 18 d’Abril us podreu inscriure omplint el formulari que trobareu en aquest espai. Aquest any la V Timbalada Ganxona estarà limitada a 20 grups per tal de garantir un bon funcionament de la mateixa.  

Si esteu interessats en participar ja podeu omplir el formulari. Us hi esperem a tots!!!

RECORREGUT

El recorregut ja és un clàssic des de la primera edició. Sortirem de la Plaça del Mercat, tot passant per la Rambla Vidal i el Passeig del Mar. Alguns carrers del casc antic faran ressonar els tambors, degut a la seva dimensió estreta, de manera espectacular. A continuació podreu visualitzar un plànol amb el recorregut, zones d’avituallament i punts d’interés.

ZONA TIMBALADA

Dibuixos de la distribució que tindrem dins dels Jardins Juli Garreta. Podeu veure la ubicació del pàrquing, el bar, la zona on deixar els instruments cada grup, l’escenari, la zona del sopar i l’espai on cada grup farà la seva petita exhibició a l’acabar la cercavila.Patrocinadors de la V Timbalada Ganxona:
La BravaFRIT RAVICH