VI Timbalada Ganxona – Grups

INFORMACIÓ GRUPS

Ja s’acosta la sisena edició de la Timbalada Ganxona. Enguany la celebrarem el dia 1 de juliol de 2017 2 de Setembre de 2017  (Nova data!!) Volem tornar a convertir la nostra ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava i necessitem la vostra col·laboració. Tal i com ja s’està fent a d’altres províncies de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment . Volem compartir experiències, opinions, contactes entre grups creant un vincle de germanor entre nosaltres. La Timbalada Ganxona està oberta a tots els grups/estils de percussió.

A partir del 1 d’abril us podreu inscriure omplint el formulari que trobareu en aquest espai. Aquest any la VI Timbalada Ganxona estarà limitada a 20 grups per tal de garantir un bon funcionament de la mateixa.

Si esteu interessats en participar ja podeu omplir el formulari. Us hi esperem a tots!!!

NOVETATS!!

Us agrada el color blanc? us agraden tots els colors? CAP PROBLEMA!!
AQUEST ANY FESTA HOLI DURANT LA DISCOMÒBIL!!!
(s’aconsella portar samarreta blanca per poder gaudir del color de la festa!!)

RECORREGUT

El recorregut ha estat millorat. Conservem la sortida des de la Plaça del Mercat i passem per a més carrers del casc antic entre ells el c/ St Pere, la Rambla Vidal, c/ St Antoni, c/ St Ramon fins a arribar als Jardins Juli Garreta. Alguns carrers del casc antic faran ressonar els tambors, degut a la seva dimensió estreta, de manera espectacular. Tindrem més ombra, més ambient, més caliu i 300m més de recorregut respecte els altres anys fins a una llargada total de 1300 metres. A continuació podreu visualitzar un plànol amb el recorregut i zones d’avituallament.

ZONA TIMBALADA

Dibuixos de la distribució que tindrem dins dels Jardins Juli Garreta. Podeu veure la ubicació del pàrquing, el bar, la zona on deixar els instruments cada grup, l’escenari, la zona del sopar i l’espai on cada grup farà la seva petita exhibició a l’acabar la cercavila.Patrocinadors de la VI Timbalada Ganxona:
La BravaFRIT RAVICH

INSCRIPCIÓ GRUPS

Formulari d’inscripció:Patrocinadors de la VI Timbalada Ganxona:
La BravaFRIT RAVICH