Voluntaris

INFORMACIÓ VOLUNTARIS

Timbalada Ganxona 2015Ja s’acosta la quarta edició de la Timbalada Ganxona. Aquest cop serà el 4 de juliol de 2015. Volem convertir la nostra ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava i necessitem la vostra col·laboració. Tal i com ja s’està fent a d’altres províncies de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment .

Per a portar a terme la IV Timbalada Ganxona necessitem de la teva ajuda. Si vols pots fer-te voluntari i estarem encantats de tirar endavant aquesta nova edició.

Tots els voluntaris que vingueu tindreu el berenar i el sopar pagat. els acompanyants que es vulguin quedar a sopar tindran un preu simbòlic de 3€. els sopars s’hauran d’encarregar quan feu la inscripció o màxim 15 dies abans de la Timbalada. A part us farem entrega a tots els voluntaris d’un petit record de la IV Timbalada Ganxona.

Reunió de voluntaris

El dia 30 de juny a les 20.30h es farà una reunió amb tots vosaltres al Teatre Municipal per tal que estigueu informats de tot el que es courà el 4 de juliol a la IV Timbalada Ganxona.

Samarreta

Es donarem una samarreta amb la talla que hagiu posat prèviament al formulari d’inscripció. Aquí teniu el disseny.

SAMARRETA IV TIMBALADA

Si esteu interessats en participar ja podeu omplir el formulari. Us hi esperem a tots!!!

INSCRIPCIÓ VOLUNTARIS

Formulari d’inscripció:

INSCRIPCIONS TANCADES

INSCRIPCIONS TANCADES