Grups

INFORMACIÓ GRUPS

logo-timbalada-2014

Ja s’acosta la tercera edició de la Timbalada Ganxona. Aquest cop serà el 5 de juliol de 2014. Volem convertir la nostra ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava i necessitem la vostra col·laboració. Tal i com ja s’està fent a d’altres províncies de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment . El nostre objectiu és fer arribar la nostra proposta al major nombre de grups de percussió de Catalunya i, si s’escau, també dels voltants. Volem compartir experiències, opinions, contactes entre grups creant un vincle de germanor entre nosaltres. La Timbalada Ganxona és oberta a tots els grups/estils de percussió.

>>>>>>>>>>>NOVA INFORMACIÓ<<<<<<<<<<<

SOPAR

TOTS ELS GRUPS QUE VINGUEU TINDREU EL BERENAR I EL SOPAR PAGAT. ELS ACOMPANYANTS QUE ES VULGUIN QUEDAR A SOPAR TINDRAN UN PREU SIMBÒLIC DE 5€. ELS SOPARS S’HAURAN D’ENCARREGAR QUAN FEU LA INSCRIPCIÓ O MÀXIM 1 MES ABANS DE LA TIMBALADA. A PART US FAREM ENTREGA A TOTS ELS MÚSICS D’UN PETIT RECORD DE LA III TIMBALADA GANXONA.

DORMIR

TENIM 3 OPCIONS DE MÉS A MENYS PREU PERQUÈ US QUEDEU A DORMIR I POGUEU DISFRUTAR DE LA FESTA FINS L’ÚLTIM MOMENT.

OPCIÓ 1- PACK OFERTA HOSTAL. PER 30€ PER PERSONA US OFERIM UN HOSTAL PER DORMIR AMB ESMORZAR INCLÒS. CÈNTRIC I A 400 METRES DE LA TIMBALADA ON PODREU GUARDAR ELS INSTRUMENTS TAMBÉ DURANT LA NIT.

LA RESERVA US LA FEM NOSALTRES. NOMÉS ENS HEU DE FACILITAR Nº DE MÚSICS I Nº D’ACOMPANYANTS QUE US QUEDEU A DORMIR. HABITACIONS DE 2 O DE 3. (PAGAMENT ANTICIPAT PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA)

PACK-OFERTA-1-(WEB)

OPCIÓ 2 – PACK CÀMPING. SI US AGRADA MÉS LA NATURA HI HA UN CÀMPING A 500 METRES DE LA TIMBALADA. DEPENENT DE SI SOU MÉS COLLA US POT SORTIR MOLT ECONÒMIC DORMIR SI US PORTEU LA TENDA. QUAN MÉS GENT MÉS ECONÒMIC. PODEU DORMIR EN UNA PARCEL.LA FINS A 6 PERSONES, EN UNA O DUES TENDES (3+3) O (4+2).

HEU DE FER LA RESERVA VOSALTRES MATEIXOS AQUÍ: (ENLLAÇ -> CÀMPING SANT POL )

1 PERSONA + PARCEL.LA + TENDA = 30,50€/PERSONA

2 PERSONA + PARCEL.LA + TENDA = 19,00€/PERSONA

3 PERSONA + PARCEL.LA + TENDA = 15,10€/PERSONA

4 PERSONA + PARCEL.LA + TENDA = 13,25€/PERSONA

5 PERSONA + PARCEL.LA + TENDA = 12,10€/PERSONA

6 PERSONA + PARCEL.LA + TENDA = 11,33€/PERSONA

OPCIÓ 3 – PACK ESPECIAL. AQUEST ANY HEM HABILITAT UN ESPAI TANCAT DESCOBERT PERQUÈ US QUEDEU A DORMIR PER LA PATILLA. ÉS AL COSTAT DEL PAVELLÓ D’ESPORTS I PROP DE LA TIMBALADA I JA NO TENIU EXCUSA PER NO QUEDAR-VOS. EL DIUMENGE PEL MATÍ TINDREU VESTUARIS AMB DUTXES I LAVABOS.

PLANOL ACAMPADA-HOSTAL-ESPAI

TINDREM SERVEI DE BAR DURANT TOTA LA TIMBALADA

AMB UNS PREUS ECONÒMICS I MÉS AMB ELS TEMPS QUE CORREN TROBAREU UNA BARRA DE BAR DE 12 METRES A LA VOSTRA DISPOSICIÓ.

TEMA CONJUNT “LA GANXONA”

MÉS O MENYS A UN MES VISTA US ENVIAREM PER MAIL EL TEMA AMB MP3 I US ADJUNTAREM UNS ENNLAÇOS AL YOUTUBE AMB ELS TUTORIALS DE CADA INSTRUMENT. VOLEM FER RESSONAR TOTS ELS TAMBORS ALHORA I QUE MILLOR MANERA QUE TOCANT TOTS EL MATEIX TEMA.

Si esteu interessats en participar ja podeu omplir el formulari o enviar-nos un mail. Us hi esperem a tots!!!

RECORREGUT

Després de l’èxit de la passada  edició, mantindrem el mateix recorregut. Sortirem de la Plaça del Mercat, tot passant per la Rambla Vidal i el Passeig del Mar. Alguns carrers del casc antic faran ressonar els tambors, degut a la seva dimensió estreta, de manera espectacular. A continuació podreu visualitzar un plànol amb el recorregut, zones d’avituallament i punts d’interés.

PLÀNOL RECORREGUT

PLÀNOL RECORREGUT

ZONA TIMBALADA

Dibuixos de la distribució que tindrem dins dels Jardins Juli Garreta. Podeu veure la ubicació del parquing, el bar, la zona on deixar els instruments cada grup, l’escenari, la zona del sopar i l’espai on cada grup farà la seva petita exhibició a l’acabar la cercavila.

PLÀNOL ZONA TIMBALADA GANXONA

PLÀNOL ZONA TIMBALADA GANXONA

ZOOM ZONA EXHIBICIÓ I ZONA INSTRUMENTS

ZOOM ZONA EXHIBICIÓ I ZONA INSTRUMENTS

VISTA AERIA ZONA TIMBALADA

VISTA AERIA ZONA TIMBALADA

 

INSCRIPCIÓ GRUPS

Formulari d’inscripció:

INSCRIPCIONS TANCADES

INSCRIPCIONS TANCADES